dijous, 28 d’agost del 2008

Somnis


Walt arribà després d’un llarg viatge a Califòrnia, amb tan sols 40 dòlars. Estigué sol enmig de la pobresa i la desesperació. Dia rere dia es trobà amb el rebuig de totes les empreses, però continuà creient en ell mateix. Diambulant pels carrers i tancat al garatge del seu amic Robert, l’únic que tenia era una pel·lícula produïda per ell mateix i els seus dibuixos.
Allà es submergí entre brutícia i misèria, però ell mai renuncià al somni de ser dibuixant i gaudir del que volia ser realment. Un bon dia tancat entre la ferralla i la pols, conegué al que seria el seu gran amic. Ell era un ratolí i l'anomenà Mickey Mouse.
Avui dia tothom coneix Walt Disney però pocs coneixen el seu passat. Ell era fill de pares irlandesos els quals arribaren a Amèrica plens de il·lusió per aconseguí una vida millor. Walt va tenir una infantesa molt dura i va haver de sacrificar-se molt per tal d’assolir l’èxit, però ho assolí.
Com Disney molts de nosaltres no hem de perdre mai els nostres objectius i lluitar pel que de debò volem arribar a ser sense oblidar-nos dels demés.